Tijdens de maatschappelijke stage doe je vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld bij een vereniging of wijkcentrum. Of bij een zorginstelling voor mensen met een beperking, zoals de Gemiva-SVG Groep. Zo leer jij nieuwe, interessante mensen kennen en kunnen wij onze cliënten - met jouw hulp - meer aandacht geven of leuke activiteiten laten ondernemen.

De Gemiva-SVG Groep is een grote organisatie met ruim 200 locaties en ruim 4.500 cliënten in de provincie Zuid-Holland. Er is dus altijd wat te doen. Je kunt bijvoorbeeld meelopen op een kinderdagcentrum of helpen tijdens de lunch op een activiteitencentrum. Je kunt ook een evenement organiseren, zoals een sportdag of een feest. Wanneer je bij de Gemiva-SVG Groep stage gaat lopen, maken we met jou en je school afspraken over wat je komt doen en wanneer en voor hoe lang.

Meer informatie

Heb jij een leuk idee voor een maatschappelijke stage bij de Gemiva-SVG Groep of wil je een paar dagen meelopen op een locatie? Bekijk dan hieronder hoe je contact kunt opnemen.
  • Wil je stage lopen in de regio Midden-Holland, Krimpenerwaard, Haaglanden of Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan zelf contact op met een locatie in die regio waar je de maatschappelijke stage wil lopen. Je kunt onze locaties bekijken in ons locatieoverzicht.
  • Wil je stage lopen in de regio Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar of Rijnstreek? Neem dan zelf contact op met een locatie in die regio waar je de maatschappelijke stage wil lopen. Je kunt onze locaties bekijken in ons locatieoverzicht.
  • Wil je stage lopen in de regio Rotterdam, Zuid-Hollandse Eilanden of Drechtsteden? Neem dan contact op met Astrid Butter (Zuid-Hollandse Eilanden, Rotterdam) of Miranda van Dee (Drechtsteden en omgeving).