Thessa is locatiemanager van LWO De Meerkoet, Het Facet, Tom in de buurt en Ambulant Alphen aan den Rijn.

"Het is heel mooi dat er binnen de Gemiva-SVG Groep zoveel ruimte is voor ontwikkeling. Als jij je als werknemer verder wilt ontwikkelen zou ik zeker bij de Gemiva-SVG Groep gaan werken."

“Sinds 2011 werk ik bij de Gemiva-SVG Groep. Na mijn stages ben ik blijven werken als flexmedewerker. Hierna ben ik aan de slag gegaan als Persoonlijk begeleider op Leer en Werkomgeving De Warenar (Nu LWO Bruglokaal) en op LWO De Ervaring. Hier heb ik een waanzinnig leerzame tijd gehad. Vooral het netwerken, coördineren en het opzetten van externe stageplekken voor onze cliënten waren mijn taken. Ik vind het belangrijk dat cliënten, met welk niveau dan ook, worden uitgedaagd zichzelf te ontwikkelen en hen te laten ontdekken wat zij allemaal kunnen!
 
Sinds november 2018 ben ik locatiemanager in Alphen aan den Rijn. Een hele mooie, nieuwe, grote uitdaging! Waar voorgaande jaren de ontwikkeling en ondersteuning van cliënten centraal stond in mijn werk, zijn dat nu de medewerkers! Ik vind het belangrijk dat medewerkers plezier hebben in het werk dat zij doen en het werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Ook vind ik het heel tof wanneer medewerkers met nieuwe ideeën komen om de zorg, ontwikkeling en begeleiding van de cliënten zo goed mogelijk te maken/houden. Ik word enthousiast van mensen die met passie hun werk uitvoeren en het beste uit zichzelf en anderen halen. Het is heel mooi dat er binnen de Gemiva-SVG Groep zoveel ruimte is voor ontwikkeling. Ontwikkeling van cliënten én van medewerkers. Ik ben nog lang niet uitgeleerd! Als jij je als werknemer verder wilt ontwikkelen zou ik zeker bij de Gemiva-SVG Groep gaan werken.”
 
Thessa-Buntsma-2019-(1).jpg