In en vanuit onze activiteitencentra ondersteunen wij mensen bij het invullen van hun dag op een manier die bij hen past. Omdat ieder mens andere wensen en mogelijkheden heeft, zijn er veel verschillende activiteiten en varieert de begeleiding die wij geven. Zo kan het accent liggen op het arbeidsmatig vervaardigen van producten maar ook op creatief bezig zijn of ontspanning, of op het aanleren van vaardigheden en/of uitvoeren van taken op allerlei gebied.

Als (persoonlijk) begeleider in een activiteitencentrum ontwikkel je nieuwe activiteiten en voer je bestaande activiteiten uit die bij de cliënten van de locatie passen. Enige kennis van bijvoorbeeld handvaardigheid, creatieve technieken, sport, muziek of computers kun je dan goed gebruiken.
Maar je houdt je niet alleen bezig met de vakmatige inhoud van de activiteit. Je bent ook, en vaak vooral, bezig met het sociaal functioneren van de cliënten die aan de activiteit deelnemen.
Teamgeest, vindingrijkheid, inlevingsvermogen, goede sociale en communicatievaardigheden en doorzettingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen voor een (persoonlijk) begeleider in een activiteitencentrum.

Bij jou in de buurt

Gemiva heeft meer dan 200 locaties in Zuid-Holland. Dikke kans dat er dus ook bij jou in de buurt een locatie zit. Ontdek het via de locatiekaart.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken of stagelopen bij een activiteitencentrum? Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over jouw (stage)mogelijkheden bij Gemiva? Neem dan contact op via ons contactformulier.