Gemiva biedt professionele ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie. De medewerkers begeleiden cliënten bijvoorbeeld bij het voeren van hun huishouding en bieden hulp bij het indelen van de dag, het beheer van financiën, het aanvragen van hulpmiddelen en het in stand houden van het (sociale) netwerk.

Ook ouders van een gehandicapt kind of partners van een cliënt kunnen een beroep doen op deze dienstverlening. Onze medewerkers ontlasten dan het gezin door een deel van de zorg op zich te nemen en activiteiten met de partner of het kind te ontplooien.
Daarnaast biedt Gemiva kinderen met een handicap ondersteuning op school en volwassenen met een handicap ondersteuning bij het vinden en uitvoeren van (vrijwilligers)werk.

Als ambulant (persoonlijk) begeleider kom je bij mensen thuis, op school of op de werkvloer. Je plant in overleg met de cliënt je eigen werkzaamheden en stelt je eigen prioriteiten. Problemen in het dagelijkse werk los je zoveel mogelijk zelfstandig op. Je kunt daarbij natuurlijk wel terugvallen op je leidinggevenden of team.
Flexibiliteit, inlevingsvermogen, opmerkzaamheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, geduld en doorzettingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen voor een ambulant (persoonlijk) begeleider.


Bij jou in de buurt

Gemiva heeft meer dan 200 locaties in Zuid-Holland. Dikke kans dat er dus ook bij jou in de buurt een locatie zit. Ontdek het via de locatiekaart.
  

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken of stagelopen bij de ambulante dienst? Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over jouw (stage)mogelijkheden bij Gemiva? Neem dan contact op via ons contactformulier.