Werk jij graag op verschillende plekken en geniet je graag een bepaalde mate van vrijheid? Word flexmedewerker bij Gemiva!

“Ik krijg de kans een kijkje te nemen in verschillende keukens, combineer (gevoelsmatig) meerdere banen, krijg een zeer brede ervaring én het geeft mij de mogelijkheid te ontdekken waar mijn grootste affiniteit ligt. Ik heb inmiddels de nodige ervaring, maar blijf mezelf verbazen. Ik krijg een heel goed beeld van de verschillende mogelijkheden bij Gemiva. Ik kom op plekken waar ik eerder niet kwam, en doe werk wat mij goed blijkt te passen. Daar was ik als ‘niet-flexer’ nooit achter gekomen. En wat ik ook zo fijn vind, is de vrijheid die je hebt om je diensten te plannen zoals je dat zelf wil. Niet dat ik daar veel gebruik van maak; ik neem de meeste diensten wel aan. Maar dat gevoel van vrijheid is erg prettig.” Peter van der Kraan, flexmedewerker op woon- en werklocaties van Gemiva en als individueel begeleider.

Werken als flexibel inzetbare medewerker is een uitdagende en veelzijdige baan: geen dag is hetzelfde! Je gaat mensen ondersteunen met uiteenlopende zorgvragen. Mensen met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast kun je te maken krijgen met bijkomende problematiek, zoals psychiatrische vraagstukken en/of problemen in de sociaal emotionele context. En zul je ook zorg gerelateerde taken (ADL) oppakken.

Verschillende locaties

Als flexibel inzetbare medewerker ben je inzetbaar op verschillende locaties – woonlocaties en dagbestedingslocaties. Je vervangt medewerkers die vanwege ziekte, scholing, overleg of verlof niet ingeroosterd kunnen worden.
 

Flexpool

De flexpool is een flexibele schil binnen het personeelsbestand. Flexmedewerkers bij Gemiva hebben een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd, met een vast uren contract. Zij vervangen medewerkers die vanwege ziekte, scholing, overleg of verlof niet ingeroosterd kunnen worden.

Het flexbureau is het aanspreekpunt voor flexmedewerkers binnen Gemiva. De medewerkers van het flexbureau houden zich bezig met onder meer:

  • werving en selectie van nieuwe flexmedewerkers;
  • bemiddeling tussen vraag en aanbod;
  • urenbewaking in samenwerking met het roosterburo;
  • het faciliteren van (verplichte) trainingen.


Vacatures

Interesse in een baan als flexmedewerker? Check onze vacatures.