Zorg is maatwerk. Het is belangrijk om goed te kijken welke ondersteuning het beste bij je past. Ook heb je een indicatie of beschikking nodig. Samen met onze zorgbemiddelaars kijk je welke vormen van ondersteuning er mogelijk zijn.

Gemiva ondersteunt mensen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kunnen meedoen in de samenleving. Dit kan op veel verschillende manieren. Zo bieden wij ondersteuning bij financiële, pedagogische en woongerelateerde hulpvragen. Maar we bieden ook intensievere zorg als dagbesteding en woonzorg. Ben je benieuwd of we jouw zorgvraag kunnen beantwoorden? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars.

Zorg op maat

Wij willen bijdragen aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Vanuit dit uitgangspunt blijven we ons zorgaanbod ontwikkelen. Bij het ontwikkelen van zorgdiensten luisteren wij steeds naar de wensen van cliënten en verwanten. Daarnaast kijken we hoe de cliënten zo veel mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Kennismaken

Heb je een zorgvraag of een idee voor een zorgproduct? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of bel 088 205 24 00 (tussen half 9 en half 5).