Heb jij of één van je gezinsleden tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig in het dagelijks leven? Medewerkers van de Gemiva-SVG Groep staan je graag terzijde. Wil je meer weten of gebruik maken van onze diensten in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag & Braassem? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 088 205 24 00 of mail naar zorgbemiddeling@gemiva-svg.nl.

Je kunt je vragen ook stellen bij onze locaties. Contactgegevens vind je via de links hieronder.

Voor de jeugd

Heb je een kind met een ontwikkelingsachterstand of beperking? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van ontwikkelingsstimulering en pedagogische ondersteuning. Samen met jou zoeken we naar de aanpak die past bij je kind en je gezin. Dat kan thuis zijn, op school of in één van onze locaties.

Locaties

Go! Voor Jeugd

GO! voor jeugd biedt jeugdhulp in Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Ze willen schotten afbreken, samenwerken en vooral alle kinderen, jongeren en gezinnen die het nodig hebben jeugdhulp bieden.

GO! voor jeugd wordt gevormd door specialisten van Cardea, Curium-LUMC, Gemiva-SVG Groep, Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, Ipse de Bruggen, Kwadraad Maatschappelijk Werk, De Opvoedpoli en Prodeba. Zij werken samen met diverse kleinere, lokale therapeuten en organisaties. GO! voor jeugd werkt in opdracht van de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Bekijk het overzicht van alle locaties van Go! voor jeugd.

Voor volwassenen

Wmo

Voor volwassenen die niet in een instelling wonen, werken we als onderdeel van Tom in de buurt (ondersteuning via Wet maatschappelijke ondersteuning). Je kunt een beroep op Tom doen voor ondersteuning op alle levensgebieden. Bijvoorbeeld bij het organiseren van je huishouden of het onderhouden van contacten met familie, vrienden, buren, artsen en officiële instanties. Ook denkt Tom met je mee over werk of dagbesteding.

Wet langdurige zorg

Wij ondersteunen in deze regio ook veel mensen die een indicatie hebben op basis van de Wet langdurige zorg. Dit doen we onder andere in: