Heb jij of één van je gezinsleden tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig in het dagelijks leven? Medewerkers van Gemiva staan je graag terzijde. Wil je meer weten of gebruik maken van onze diensten in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling , zorgbemiddeling@gemiva-svg.nl of bel 088 205 24 00.

Je kunt je vragen ook stellen bij onze locaties. Contactgegevens vind je via de links hieronder.

Voor de jeugd

Heb je een kind met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke handicap of beperking? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van ontwikkelingsstimulering en pedagogische ondersteuning. Samen met jou zoeken we naar de aanpak die past bij je kind en je gezin. Dat kan thuis zijn, op school of in één van onze locaties.

Locaties en diensten

Voor volwassenen

Volwassenen kunnen een beroep op ons doen voor ondersteuning op alle levensgebieden. Onze ondersteuning is er op gericht om je vaardigheden en zelfredzaamheid te trainen of aan te vullen. Wij denken ook met je mee over werk of dagbesteding. Kun je niet meer zelfstandig wonen dan hebben wij in de regio mogelijkheden voor wonen met 24-uurs zorg en/of behandeling.

Locaties en diensten