Kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige handicap kunnen gebruik maken van de kinderdagcentra van de Gemiva-SVG Groep. De hulpvraag van het kind staat centraal. Daarom bestaat er geen vast aanbod van activiteiten en therapieën waaraan een kind zich moet aanpassen. Wij kijken voor elk kind afzonderlijk wat de zorgvraag is en wat de ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Daar stemmen we de begeleiding op af.

Als (persoonlijk) begeleider in een kinderdagcentrum ondersteun je kinderen vanuit een opvoedkundige invalshoek. Je houdt je bezig met het in stand houden en/of het bevorderen van het welzijn en de zelfredzaamheid van de kinderen.
Oplettendheid, vindingrijkheid, snel kunnen beslissen en handelen en goede mondelinge en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden zijn belangrijke eigenschappen voor een (persoonlijk) begeleider in een kinderdagcentrum.

Bij jou in de buurt

Gemiva heeft meer dan 200 locaties in Zuid-Holland. Dikke kans dat er dus ook bij jou in de buurt een locatie zit. Ontdek het via de locatiekaart.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken of stagelopen bij een kinderdagcentrum? Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over jouw (stage)mogelijkheden bij Gemiva? Neem dan contact op via ons contactformulier.