Annelieke is coördinator bij de flexpool in de regio Leiden.

"De kracht van plezierig werken zit hem in de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen"


In 1996 ben ik gestart met werken bij de Gemiva-SVG Groep. Op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt op verschillende woongroepen als begeleider en daarna als persoonlijk begeleider.

Daarna heb ik een hele tijd op een afdeling gewerkt waar we educatiemateriaal voor cliënten maakten en cursussen gaven. Dit heb ik vele jaren met heel veel plezier gedaan en heb op deze manier de Gemiva-SVG Groep, zijn medewerkers en cliënten goed leren kennen.

In het voorjaar van 2020 ben ik een hele nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben nu werkzaam als coördinator van de flexpool in regio Leiden. Ik werk nu niet meer direct met cliënten, maar met hun begeleiders. Ik zorg ervoor dat we binnen de regio voldoende flexmedewerkers hebben. Allerlei vragen komen daarbij op mij af. Hebben we voldoende mensen? Komen alle flexmedewerkers aan hun uren? Moet er een vacature uit? Heb ik met alle flexmedewerkers voldoende contact? 

Ik probeer vooral alle flexmedewerkers in hun kracht te zetten. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en die moeten we proberen voldoende te benutten. Werkt iedereen op een locatie die het best bij ze past? Of moeten we daarin schuiven? Hoe kunnen we de flexmedewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten? Om dit zo goed mogelijk te doen kijk ik ook buiten de regio bij mijn collega coördinatoren. 

Ik krijg alle ruimte om dit goed op te zetten en te zorgen dat we een goed draaiende flexpool hebben. De kracht van plezierig werken zit hem in de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ik heb daar afgelopen jaren voldoende kansen voor gehad en daardoor werk ik na zoveel jaren nog steeds met plezier bij de Gemiva-SVG Groep. 

Heb je vragen over de flexpool? Of zoek je een afwisselende baan?g Je kan altijd contact met mij opnemen.