In verschillende woonsituaties biedt Gemiva mensen met een handicap begeleiding en verzorging bij algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Zo beschikken wij over verschillende locaties waar cliënten hun eigen appartement bewonen. Ook hebben wij kleinschalige woonvoorzieningen waar cliënten een eigen kamer hebben en een woonkamer delen, al dan niet op een beschermd terrein.
Er zijn woningen waar 24 uur per dag professionele begeleiding aanwezig is, maar ook woningen waarvan de bewoners genoeg hebben aan een paar uur begeleiding per dag of per week.

Als (persoonlijk) begeleider in een woonlocatie ondersteun je cliënten bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke activiteiten en bij het onderhouden van contacten met personen en instanties. Je houdt je bezig met het in stand houden en/of het bevorderen van het welzijn en de zelfredzaamheid van de cliënten.
Zelfstandigheid, opmerkzaamheid, vindingrijkheid en goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijke eigenschappen voor een (persoonlijk) begeleider in een woonlocatie.

Bij jou in de buurt

Gemiva heeft meer dan 200 locaties in Zuid-Holland. Dikke kans dat er dus ook bij jou in de buurt een locatie zit. Ontdek het via de locatiekaart.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken of stagelopen bij een woonlocatie? Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over jouw (stage)mogelijkheden bij Gemiva? Neem dan contact op via ons contactformulier.