Sparring biedt verschillende activiteiten. Hieronder is een overzicht te vinden met alle activiteiten buiten Sparring.

Fitness

Sparring heeft een eigen fitnessruimte met gediplomeerde sportmedewerkers. Iedereen krijgt een eigen op maat gemaakt sportschema. Er is aangepaste appartuur aanwezig en het is mogelij om begeleiding te krijgen van de fysio.

Sport & Spel

Verschillende activiteiten zoals: zaalsport, wij-en, wandelen, boccia, vissen

 
Gespreksgroep actualiteiten

In de gespreksgroep actualiteiten kun je actuele onderwerpen en nieuwsberichten inbrengen. Er is ruimte voor ieder zijn inbreng.
 

Gespreksgroep NAH

Binnen de gespreksgroep NAH vinden lotgenoten elkaar. Leer elkaar kennen en bespreek wat je bezig houdt. Genoeg ruimte voor serieuze gesprekken maar ook zeker voor gezelligheid.
 

Werken met computers

Hieronder vallen activiteiten zoals grafisch vormgeven en administratief werk. Met - waar nodig - aangepaste programma’s of hulpmiddelen.
 

Creatief

Wekelijks bieden we diverse creatieve activiteiten aan. Zowel buiten in de tuin als binnen.
Schilderen, mozaieken, tekenen kaarten maken, haken, breien etc
 

Houtbewerking

In onze eigen werkplaats eigen kennis toepassen of kennis vergroten. Je kunt er schroeven, timmeren, zagen en werken met machines.
 

Geheugentraining

Doormiddel van verschillende spellen en oefeningen helpen we je geheugen trainen.  

Gezelschapsspellen

Je kunt deelnemen aan verschillende gezelschapsspellen zoals, klaverjassen , rummicub, mens erger je niet, triominos, pokeren, sjoelen.
 

Muziek

Muziek maken, muziek luisteren, zingen. Muziek verbind mensen met elkaar. Bijna dagelijks werken wij met een muziekvorm.
 

Yoga of ontspanningsactiviteit

2x per week bieden wij een ontspanningsactiviteit aan. Er wordt gebruik gemaakt van rustige muziek en/of klankschalen. Na afloop is er altijd ruimte voor een praatje.
 

Koken

Een paar keer per week koken we en verzorgen we de lunch of het avondeten. Op woensdag en vrijdagavond is er de mogelijkheid om mee te eten. Iedereen is hier welkom.
 

Fotografie

1x per week is er fotografie. Maak foto’s en bespreek met elkaar wat een foto bijzonder maakt en  hoe je de mooiste foto’s maakt.


Meehelpen/klusjes

Er is altijd ruimte om mee te helpen en je vaardigheden in te zetten. Helpen bij koffie schenken, verantwoordelijk voor het groen in het gebouw, klusjes, baliewerkzaamheden, wassen en ondersteunen bij kinderactiviteiten.
 

Workshops

Gedurende het hele jaar bieden we workshops aan. Dit kan zijn: textielbewerking, film maken, gezonde leefstijl, instrument bespelen, rouw en verliesverwerking, bakken, toneel.