Iemand met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel kan soms een zware wissel trekken op een gezin. Logeren bij Smaragd in Delft is dan een optie.

Logeren in Smaragd

In Smaragd is een logeerruimte beschikbaar in het weekend van vrijdag 16.00 uur tot maandag 09.00 uur. De logee kan in de logeerruimte verblijven en/of deelnemen aan de gezamenlijke activiteiten van de bewoners van Smaragd. In het logeerweekend kan de logee bezoek ontvangen in de logeerruimte.

Werkwijze

Heb je belangstelling voor logeren in Smaragd, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Je vertelt ons dan welke begeleiding je nodig hebt, je medicatie, ADL-zorg, je hobby's en interesse. Op basis hiervan maken we afspraken over de invulling van de logeerweekenden. Je zorgt zelf voor vervoer van en naar Smaragd.

De kosten

De kosten van het logeren in Smaragd komen ten laste van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) als hiervoor een indicatie is. Ook is het mogelijk het logeren te betalen uit een persoonsgebonden budget of uit eigen financiële middelen. Onze afdeling Zorgbemiddeling legt vóór de start van het logeren de afspraken hierover vast in een zorgovereenkomst.

Belangstelling?

Heb je belangstelling in logeren bij Smaragd, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten je de woonlocatie zien en de logeerruimte. Bevalt het je, dan praten we verder.

Meer weten en/of aanmelden?

Neem contact met ons op:
Woonlocatie Smaragd
Tuindersvaart 48
2614 SK Delft
Telefoon 015 219 20 49
Email: smaragd@gemiva-svg.nl
Je kunt ook contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 088 205 24 00 (lokaal tarief) of mail naar zorgbemiddeling@gemiva-svg.nl.