Een groot deel van Swetterhage is de afgelopen jaren in verschillende fases vernieuwd naar de wensen en eisen van deze tijd.

In het voorjaar van 2021 zijn de laatste nieuwbouwwoningen opgeleverd. Met de nieuwe woonlocaties aan de Blaarkopweide 2, 4, 6 en 8, Lakenvelderweide 1-3 en 5-7 hebben 74 cliënten een nieuwe woning in gebruik genomen. 


Nieuw Dagbestedingsgebouw

In de laatste fase van de nieuwbouw wordt een nieuw dagbestedingsgebouw gerealiseerd voor 120 cliënten van Swetterhage. De verwachting is om in 2021 met de bouw te kunnen starten. Naar verwachting duurt dit bouwproces ongeveer drie jaar. 
 

Kinderboerderij 

Momenteel worden de plannen uitgewerkt voor een mooie kinderboerderij op Swetterhage. De bewoners van Swetterhage verwachten de dieren begin 2023 te mogen verwelkom en verzorgen. De kinderboerderij is dan voor iedereen toegankelijk.
 

Filmimpressies

November 2020: Speciaal voor Swet TV (een televisiekanaal voor de cliënten van Swetterhage) maakten cameraman Lex de Lang en Toine Klijberg van onze Technische Dienst dit filmpje over de vorderingen van de nieuwbouwwoningen van Lakenvelderweide 5-7.

April 2020: In april 2020 werd het hoogste punt bereikt. Helaas konden we als gevolg van het coronavirus geen feestje vieren met elkaar. Wel hebben we onderstaand filmpje gemaakt en zo konden alle bewoners van Swetterhage mee proosten op dit mooie moment. 


 

nieuwbouw_001.jpg nieuwbouw_002.jpg nieuwbouw_003.jpg