Bij de Gemiva-SVG Groep vinden ongeveer 500 studenten per jaar een stageplek. Alle stagiaires zetten zich met liefde en overtuiging in voor mensen met een beperking. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en willen daarom de stagiaires eens goed in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij de ‘Stagiair van het jaar verkiezing’.

Iedereen die betrokken is bij de Gemiva-SVG Groep kan vanaf 7 tot 21 januari 2019 een stagiair nomineren. De stagiaires met de meeste nominaties en/of beste motivatie gaan door naar de volgende ronde. Daarna krijgen de gekozen stagiaires een kans om zich voor te stellen en te motiveren waarom zij de titel ‘Stagiair van het jaar 2019’ verdienen. Iedereen kan daarna stemmen op zijn of haar favoriet. De stagiaires met de meeste stemmen worden uiteindelijk beoordeeld door een jury.

Zij kijken naar de volgende kwaliteiten:
• Gastvrij
• Oplossingsgericht
• Betrokken
• Verantwoordelijk

De winnaar van deze verkiezing krijgt de titel 'Stagiair van het jaar 2019' en ontvangt in de Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart 2019) een cheque. Ook mag hij of zij de Gemiva-SVG Groep vertegenwoordigen bij de nationale verkiezingen van ‘Stagiair van het jaar 2019’.

Nomineer een stagiair door op het oranje blok hieronder te klikken of bekijk eerst nog de video van de 'Stagiair van het jaar 2018'.