Bij de Gemiva-SVG Groep vinden ongeveer 600 studenten per jaar een stageplek. Alle stagiairs zetten zich met liefde en overtuiging in voor mensen met een beperking. Wij zijn hier erg blij mee en willen daarom de stagiairs goed in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij een Stagiair van het jaar verkiezing. In januari 2022 starten wij de verkiezing Stagiair van het jaar 2022.

Iedereen die betrokken is bij de Gemiva-SVG Groep kan een stagiair nomineren. De jury bekijkt alle nominaties en kiest uiteindelijk vijf stagiairs die door mogen naar de volgende ronden. Tijdens ronde twee mogen de stagiairs zichzelf voorstellen en hun werk laten zien. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers mogen de stagiairs natuurlijk helpen door een like of een berichtje achter te laten. De jury kiest uiteindelijk één stagiair uit die de eretitel Stagiair van het jaar 2022 in ontvangst mag nemen op de Dag van de stagiair op 26 mei 2022.

Bedankt stagiairs

Gemiva-SVG Groep bedankt alle stagiairs. Wij hebben veel waardering voor hun inzet, betrokkenheid en flexibiliteit. Mede dankzij hen maken wij het verschil voor cliënten. Het aankomende jaar hopen wij veel nieuwe toppers een leuke en leerzame stageplek te kunnen aanbieden!


 

De winnaar van 2018 was Virin Kanhai. Bekijk zijn uitreiking hieronder.