Bij de Gemiva-SVG Groep vinden ongeveer 500 studenten per jaar een stageplek. Alle stagiairs zetten zich met liefde en overtuiging in voor mensen met een beperking. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en willen daarom de stagiairs eens goed in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij een Stagiair van het jaar verkiezing.

Iedereen die betrokken is bij de Gemiva-SVG Groep kan een stagiair nomineren. De jury bekijkt alle nominaties en kiest uiteindelijk vijf stagiairs die door mogen naar de volgende ronden. Tijdens ronde twee mogen de stagiairs zichzelf voorstellen en hun werk laten zien. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers mogen de stagiairs natuurlijk helpen door een like of een berichtje achter te laten. De jury kiest uiteindelijk één stagiair uit die de eretitel Stagiair van het jaar 2020 in ontvangst mag nemen.
 

Afgelopen februari selecteerde de jury vijf stagiairs die door mochten naar de tweede ronde van de verkiezing. Helaas was er in maart – vanwege de omstandigheden - geen gelegenheid om de tweede ronde te organiseren. Daarom sluiten wij dit jaar de verkiezing af met niet één winnaar, maar vijf winnaars!

Wij feliciteren de volgende 5 stagiairs (in willekeurige volgorde):

  • Femke Jongejan – activiteitencentrum Kogge
  • Noah Vonk – activiteitencentrum Overweg
  • Cynthia Maier– activiteitencentrum Zuidwester
  • Maud Overmeer – zorgboerderij Valkendam
  • Anouschka van Oosten – woonlocatie Jakweide 107

Collega’s, cliënten en de jury vinden dat zij de titel ‘Stagiair van het jaar 2019- 2020’ verdienen.
 

De prijs

Femke, Noah, Cynthia, Maud en Anouschka hebben bij de bekendmaking van de top vijf in februari allemaal een klein feestje gehad. Ze werden door collega’s en cliënten verrast met bloemen en een waarderingscertificaat. Nu zij officieel alle vijf winnaars zijn, ontvangen zij nog een extra prijs. Ze krijgen een welverdiend cadeau thuisgestuurd. Nogmaals gefeliciteerd!

 

Bedankt stagiairs

Gemiva-SVG Groep bedankt alle stagiairs van het afgelopen jaar. Wij hebben veel waardering voor hun inzet, betrokkenheid en flexibiliteit. Mede dankzij hen maken wij het verschil voor cliënten. Het aankomende jaar hopen wij veel nieuwe toppers een leuke en leerzame stageplek te kunnen aanbieden! 

De winnaar van 2018 was Virin Kanhai. Bekijk zijn uitreiking hieronder.