Bij de Gemiva-SVG Groep vinden ongeveer 500 studenten per jaar een stageplek. Alle stagiairs zetten zich met liefde en overtuiging in voor mensen met een beperking. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en willen daarom de stagiairs eens goed in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij een Stagiair van het jaar verkiezing.

Iedereen die betrokken is bij de Gemiva-SVG Groep kan een stagiair nomineren. De jury bekijkt alle nominaties en kiest uiteindelijk vijf stagiairs die door mogen naar de volgende ronden. Tijdens ronde twee mogen de stagiairs zichzelf voorstellen en hun werk laten zien. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers mogen de stagiairs natuurlijk helpen door een like of een berichtje achter te laten. De jury kiest uiteindelijk één stagiair uit die de eretitel Stagiair van het jaar 2020 in ontvangst mag nemen


Stand van zaken verkiezing

De jury heeft in februari 5 stagiairs uitgekozen. De daarop volgende ronde (de stagiairs stellen zichzelf voor en laten hun werk zien)  stond daarna gepland. Echter, door de uitbraak van het coronavirus ziet de planning en het verloop van de verkiezing er nu anders uit.  
Medio mei 2020 overleggen we met de jury hoe we de stagiair van het jaar verkiezing gaan afsluiten.
 

De jury kijkt naar de volgende kwaliteiten:
• Gastvrij
• Oplossingsgericht
• Betrokken
• Verantwoordelijk

De winnaar van 2019 is Denise Wognum. Bekijk haar uitreiking hieronder!

 

De winnaar van 2018 was Virin Kanhai. Bekijk zijn uitreiking hieronder.