Je kunt in de winkel van Uit de Kunst terecht voor zelfgemaakte taarten, keramiek, schilderijen en kaarsen in allerlei prijsklassen.

De winkel zit in een monumentaal pand, een voormalige broodfabriek. In de winkel vind je de zelfgemaakte producten. Ook met grote en kleine opdrachten ben je er aan het goede adres.

Het kaarsenatelier
De kaarsenmakers maken met behulp van giet- en dompeltechnieken een gevarieerd assortiment kaarsen. Hiervoor gebruiken zij veelal gerecycled kaarsvet.
Met extra technieken als mozaïek om kaarspotten te verfraaien en vilt om waxinelichthouders te omhullen, maken zij unieke producten.

Het keramiekatelier
Verschillende keramisten decoreren in het atelier op serviezen met hun eigen ontwerp. Daarnaast werken veel keramisten beeldend. Maskers, menselijke figuren, koppen, dieren en bloemen vormen daarbij een bron van inspiratie.

Bakkers
De bakkers maken een groot assortiment aan zoete en hartige taarten zoals monchoutaart, appeltaart, gehakt- of groentetaart. Daarnaast komen er cakes en gelegenheidstaarten uit de oven. Voor feestjes maken zij heerlijke salades en borrelhapjes.

Schildersatelier
Verkoop van schilderijen, artotheek.
Mail: schildersatelier@gemiva-svg.nl

Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 16.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 - 16.30 uur