Laat je leerlingen kennismaken met de gehandicaptenzorg! Onze medewerkers vertellen je graag hun eigen verhaal, gebaseerd op ervaringen uit de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Gastlessen zijn bedoeld voor leerlingen van de middelbare school en voor studenten die een zorg-of welzijnsopleiding volgen aan het middelbaar (of hoger) beroepsonderwijs. Wanneer je besluit gebruik te maken van een gastles dan dient een docent aanwezig te zijn op het moment dat de gastles plaatsvindt.

Reserveren

Wil je een gastles van een begeleider uit de gehandicaptenzorg bij je op school?
Stuur dan een e-mail naar sandra.tuyl@gemiva-svg.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Het doel van de gastles;
  • Welke dagen je hiervoor reserveert;
  • Het opleidingsniveau, aantal leerlingen en leerjaar;
  • Je contactgegevens.

Het reserveren van een gastles duurt minimaal een maand. Heb je eenmaal een afspraak gemaakt, maar wil je deze annuleren? Dan verzoeken wij je om dit minstens een week van tevoren schriftelijk door te geven aan de Gemiva-SVG Groep via sandra.tuyl@gemiva-svg.nl.

Wij brengen € 100,- (exclusief BTW) in rekening als gastlessen binnen een werkweek worden geannuleerd. Dit bedrag wordt ook in rekening gebracht als op het laatste moment blijkt dat een les niet door blijkt te gaan, bijvoorbeeld als leerlingen niet komen.

Beurzen en markten

Medewerkers vertellen ook graag hun verhaal tijdens beurzen en markten. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met Sandra Tuyl, 06 15183417 of sandra.tuyl@gemiva-svg.nl.